Antika Syfabrikens lokaler under Corona-krisen

En ny titt in i Antika Syfabriken…

En ny titt in i Antika Syfabriken efter lång tystnad…

Allt blev helt förändrat i och med Corona-krisen och jag hamnade i att vänta först. Men sen kändes det mest vettigt att ta itu med mina lokaler. De hade visat sig lite obekväma i flera olika situationer under förra hösten.

Jag stod inför en stor utmaning efter att några fantastiskt kreativa äldre kvinnor beslutat sig för att skänka material till min verksamhet. Jag fick hämta stora säckar innehållande ”kan-va-bra-att-ha-lager” av kläder, skinn, tyger och garner som de hade rensat ut och packat ihop. De kom till sitt beslut efter att de hade läst det otroligt fina reportaget om Antika Syfabrikens verksamhet i tidningen Norran.

Jag vill nå den yngre generationen med mina kunskaper

I reportaget berättade jag om att jag gärna vill nå fram till den yngre generationen. Jag vill få dela med mig av min samlade kunskap och erfarenhet från mitt eget återbrukande och syerfarenheter. I unga dagar var återbrukande och sömnad en förutsättning för mig att få pengarna att räcka till. Idag är det nog mer att det handlar om en hållbar livsstil. Vad anledningen än är så kan jag av hela mitt hjärta intyga att det är både spännande och intressant att börja sy och återbruka sina kläder.

Tyglagret har fått sin egen plats

Gott om plats för att ta emot kursdeltagare och kunder

Förutom den nya lagerplatsen så har jag skaffat ett höj- och sänkbart underrede till mitt tillskärarbord och ett större symaskinsbord. Nu har jag fått gott om plats för mina kursdeltagare och kunder som vill ha hjälp med att återbruka och sy om sina egna kläder.

Symaskinsbordet med alla maskiner

Detta gäller just nu ifråga om besök i Antika Syfabriken

Grupper om max 3 personer kan förboka besök i Antika Syfabriken hos mig. Detta för att minimera risken för smitta av Covid -19.

Du kan också boka en tid för en enskild konsultation och få hjälp med att börja se med nya ögon på dina kläder i garderoben och inspiration till att återbruka och själv börja sy om.

Det går också bra att boka virtuellt besök online för en mindre grupp eller enskilt.

Varmt välkommen att boka tid!

Lena Nilsson

Dela och följ Antika Syfabriken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *