Provsyr storvästmönster inför tillverkning av återbruksdesignade västar

Storvästmönster provsys i olika återbrukade bomullstyger
Provsömnad av storvästmönster inför tillverkning v återbruksdesignade storvästar

Provsyr efter storvästmönster

Här provsyr jag två storvästar för att bland annat bestämma de olika detaljerna ska se ut och hur arbetsgången ska planeras. Västmönstret var utan foder så jag behöver rita fodermönster och infodringar att fästa fodret på också.

Den svart- och guldfärgade västen ska bli min egen arbetsväst.

Den laxrosa västen är gjord av ett hemfärgat lakanstyg som blev över på 70-talet när jag sydda 3 par bomullsbyxor i olika färger inför min första utlandsresa ”ever”. Rätt så tidig med återbruk var jag allt, eller hur? Men sådana ord fanns inte då utan det handlade om att få pengarna att räcka till så mycket som möjligt.

Detaljbild på stolpficka och fickpåse
Stolpficka och fickpåse är en av de detaljer som behöver provsys inför tillverkningen av återbruksdesignade västar
Dela och följ Antika Syfabriken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *