Antika Syfabriken förbättrar i lokalerna under Corona-krisen…

En ny titt in i Antika Syfabriken…

Antika Syfabriken förbättrar i lokalerna under Corona-krisen

Allt blev helt förändrat i och med Corona-krisen. Ingen visste hur det skulle bli och allt sattes på paus. För mig kändes det så småningom mest vettigt att ta itu med mina lokaler. Förra hösten fick jag besök av flera grupper och det kändes lite trångt när alla skulle sitta ned samtidigt. Dessutom fick jag säckar med fantastiska tyggåvor till skänks efter att tidningen Norran publicerat ett otroligt fint reportage om Antika Syfabrikens verksamhet.

Utökat tyglager med plats för allt material

Gott om plats för att ta emot kursdeltagare och kunder

Förutom den nya lagerplatsen så har jag skaffat ett höj- och sänkbart underrede till mitt tillskärarbord och ett större symaskinsbord. Nu har jag fått gott om plats för mina kursdeltagare och kunder som vill ha hjälp med att återbruka och sy om sina egna kläder.

Symaskinsbordet med alla maskiner

Detta gäller just nu ifråga om besök i Antika Syfabriken med anledning av Corona-krisen

Grupper om max 3 personer kan förboka besök i Antika Syfabriken hos mig. Detta för att minimera risken för smitta av Covid -19.

Ring och boka tid…Kontakt

Du kan också boka en tid för en enskild konsultation och få hjälp med att börja se med nya ögon på dina kläder i garderoben.

Läs mer…Tjänster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *