God Jul och Gott Nytt år 2021 önskar Lena Nilsson

Lena Nilsson återbruksdesigner vid Antika Syfabriken

God Jul och Gott Nytt År 2021 önskar Lena Nilsson

God Jul och Gott Nytt År 2021: Just den önskan har en speciell innebörd inför året 2021 på grund av Corona-pandemin förståss. Jag hoppas att ni hittar nya trevliga sätt att fira en trivsam jul och nyår med de förutsättningar som gäller i år. Firandet blir säkert annorlunda för de flesta men det kan ju också innebära att vi hittar nya former som blir användbara för oss i framtiden.

Det gäller inte hur man har det utan hur man tar det.

I mitt liv så tänker jag ofta på vad jag själv kan göra för att känna att varje dag ska kännas meningsfull. För mig så är det just detta med att hålla på med återbruk och kreativt arbete med färger som ger meningsfullhet. För mig så gynnar det ett positivt sinne i dessa tunga dagar. Låt 2021 bli ett år där du tar tag i dina drömmar. Fyll tiden med det som ger dig energi och glädje i dessa oroliga tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *