Sykurser online

Lena Nilsson

Sykurser online – Sy PT online – ”skräddarsydd” hjälp att förverkliga dina kreativa sy- och återbruksprojekt

Sykurser online och Sy PT online är mina bästa tjänster när du tex vill börja sy om och förvandla dina ”gammel-kläder” till något nytt och fräscht. Eller är det så att du vill sy ett plagg av ett nytt tyg istället? Det går precis lika bra. Vi utgår helt ifrån dina behov när du har din ”egentid” bokad med mig. Din lust kan också vara att haka på allt det här nya, moderna och miljövänliga med textilt återbruk. Via sociala media har du kanske redan sett så många läckra exempel på hur man kan återbruka och remake. Som så många andra coola personer så vill du också haka på den trenden, för det verkar ju så himla roligt! Du har kanske redan provat att sätta i igång det hela, full av energi? Men så började allt inte kännas lika självklart längre när du väl började. Hur i hela friden gör man? Och ideérna flög sin kos liksom.
Inga problem… räddningen är nära!

Boka din egentid med mig online

Genomgång av garderoben

Vi utgår helt ifrån dina egna förutsättningar när vi träffas online. Du behöver alltså inga speciella förkunskaper. Om det är så att du har sytt mycket men känner dig lite ”ringrostig” så går det lika bra. Jag hjälper dig igång snabbt och enkelt. Du får förslag på lösningar på de problem som har hindrat dig tidigare. Jag kan också ge dig massor av inspiration genom att vi kör en brainstorm av roliga ideér till ditt sy-projekt. Du väljer själv vad du vill använda din egentid till.

Tveka inte att kontakta mig!
Lena Nilsson – Sy PT online – när det passar dig!

Kontakta mig för att provapå 10 minuter helt utan kostnad!
Ordinarie pris: 250 kr/20 minuter

Så här går det till:

  1. Fyll i dina personliga uppgifter i nedanstående kontaktformulär. Beskriv lite enkelt vad du önskar få hjälp med och skicka in det till mig.
  2. Jag kontaktar dig och ställer lite frågor om ditt projekt inför rådgivningen.
  3. Så bestämmer vi en tid som passar. Vi träffas online via Zoom eller Teams.
  4. Jag hjälper dig med det praktiska omkring online-uppkopplingen!

    Dela gärna till dina vänner för att inspirera dom till kreativ sömnad och textilt återbruk 😘!