Broscher av restgarner
| |

Broscher av restgarner – ett smycken som är i ropet igen!

Broscher av restgarner

Broscher av restgarner

Jag tillverkade broscher av restgarner, under en semesterresa till Gran Canaria, för några år sedan. Egentligen var min plan bara att jag skulle lista ut hur jag skulle virka för att det skulle bli fint. Jag hade bara några bilder och några idéer i huvudet när jag åkte iväg på semestern. Men hur blev det? Ja, det var ju bara det att det blev så himla roligt! Tänk, bara njutningen av att se färgkombinationerna växa fram när jag satt och skapade var helt underbara. korta stunder de där veckorna. Det slutade med att jag satt och virkade korta stunder varje dag de där veckorna. Jag virkade upp i stort sett alla mina restgarner i bomull som jag hade med mig. Jag kunde helt enkelt inte sluta när jag väl hade börjat!

här provvirkar jag mönster till flerfärgad brosch i restgarn av bomull
Kul att matcha färger när broscherna virkas

Broschen – smycket som kommit i ropet igen!

Du har säkert sett flera exempel på att broschen har kommit i ropet igen. Det passar fantastiskt bra in i bilden med att minska ned på inköp av nya kläder också. Istället för att skaffa en ny klänning till exempel så piffar du upp en som du redan har genom att sätta på en fin brosch. Eller varför inte, så fast en virkad blomma på din väska…

Broscher som virkats av vitt restgarn i bomull

Jag vill gärna slå ett slag för att skapa dina egna unika broscher på olika sätt. Du kan virka, sticka, sy men även använda helt andra material också såklart. Fantasin har inga begränsningar! Tänk så roligt att få ha på dig din egen unika brosch som ingen annan har. Släpp bara fantasin fritt och sätt igång! Matcha med färger och former på ditt sätt som passar till dina kläder.

Dela sömnadsinspiration och textilt återbruk till dina vänner😘!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *